Poikilos

Vivre, c’est fabriquer du passé

E hënë 16 mars 2015

KOPERTINA-TEKE

« Botimi i një libri ka po ato andralla që ka një dasmë apo një varrim », shkruante Emil Cioran. Dhe kishte të drejtë. Këto ditë kam jetuar valë të forta emocionesh. Nga dyshimet tek entuziazmi e anasjellas. « T’as un peu la tête dans les nuages », më thonin kohët e fundit ata të punës. Zakonisht jam me mendjen gjetiu, por këto kohët e fundit siç duket do ta kem « humbur fare». Por sot, më në fund, dërgova për tu shtypur librin « E dashur A. » Botim i shtëpisë botuese « Odeon». Libri do të jetë në librari nga fundi i marsit.

Pas de commentaire »

Pas encore de commentaire.

Flux RSS des commentaires de cet article.

Laisser un commentaire

 

Mariage Ingrid et Florent |
ANIMATION (CHATEAU GONFLABLE ) |
BIENVENUE dans mon Univers ... |
Unblog.fr | Créer un blog | Annuaire | Signaler un abus | Moi, Lilith
| venez chez zabuzobe ça peu ...
| Cours en ligne Infocom