Poikilos

Vivre, c’est fabriquer du passé

Résultat de la recherche

Mjetet e komunikimit izolojnë

16 mars, 2009

Afirmimi sipas së cilit mjetet e komunikimit janë burim izolimi nuk vlen vetëm për fushën intelektuale. Jo vetëm fjala e gënjeshtërt e spikerit të radios le gjurmë në trurin e njerzëve dhe i pengon ata të flasin mes tyre, jo vetëm reklama e Pepsi-Cola-s mbulon informacionet që kanë lidhje me shkatërrimin e kontinenteve mbarë, jo […]

 

Mariage Ingrid et Florent |
ANIMATION (CHATEAU GONFLABLE ) |
BIENVENUE dans mon Univers ... |
Unblog.fr | Créer un blog | Annuaire | Signaler un abus | Moi, Lilith
| venez chez zabuzobe ça peu ...
| Cours en ligne Infocom